beauty box

De bedste månedskasser til kvinder – bedste beauty box

Hverdagen ruller derudaf for de fleste og midt i madpakker, indkøb, vasketøj og meget andet kan man meget nemt glemme lidt selvforkælelse. En beauty box på abonnement er en månedskasse til kvinder. Et genialt koncept.

Hver måned får du en skøn kasse leveret med lækker selvforkælelse. En gylden mulighed for at lære nye produkter at kende og bringe noget nyt og lækkert på beautyhylden. Derudover får du masser af værdi for pengene og meget mere end hvis du skulle købe tilsvarende produkter enkeltvis.

Vi har testet forskellige månedskasser til kvinder. Læs om dem alle her på siden.

Testvinderne

beauty box

GOodiebox

BEDST I TEST

beauty box

Ladybox

Top lækker beautybox

beauty box

Preggo box

Bedst til gravide

beauty box

LOOK FANTASTIC

BEDST TIL PRISEN

LÆS OGSÅ

IPL hårfjerner

Permanent hårfjerning → Test af de bedste IPL hårfjernere

bedste skoletasker til børn

Test af skoletasker → De bedste skoletasker til børn

bedste flyverdragter til børn

Test af flyverdragter → De bedste flyverdragter til børn

En månedskasse til kvinder eller månedlig beauty box om man vil, er en genial måde at liste lidt selvforkælelse ind i hverdagen. Det føles lidt som fødselsdag hver måned 🙂

En månedlig beauty box kan introducere dig for nye mærker og lækre produkter, du måske ikke lige selv havde opdaget. Vi er mega fans af månedskasserne til kvinder, da det giver en skøn pause i hverdagen med fokus på netop dig.

En månedskasse til kvinder er også en genial gaveide, der bliver ved med at forkæle over længere tid – selvfølgeligt alt efter gaveniveauet 🙂

Vi har testet forskellige beauty boxe – månedskasser til kvinder og du kan læse om dem alle herunder.

beauty box

goodiebox

 • 199 kr pr. måned (første måned 99 kr.)
 • Super lækre produkter
 • Høj værdi for pengene
 • Godt varieret indhold

PRØV EN GOODIEBOX LIGE NU TIL KUN 99,50 KR! ↓

Goodiebox er efter vores mening den bedste månedskasse til kvinder – en super lækker beauty box fyldt med selvforkælelse. Vi er vilde med Goodiebox’ opfordring til at alle kvinder skal huske at tage sig tid til sig selv. Netop derfor er deres månedlige beauty box fyldt lækkerier til selvforkælelse.

En Goodiebox indeholder altid 5-7 skønhedsprodukter og har en værdi på mindst 650 kr.

Alle produkterne er sammensat af både kendte, danske og internationale brands samt mindre kendte niche brands eller upcoming brands.

Månedskassen indeholder altid mindst to full size produkter og samt en masse andet lækkert. Vi har modtaget alt lige fra tørbørster, lækre ansigtsolier, skønne cremer, parfumer og meget mere.

Goodiebox koster 199 kr. om måneden inkl fragt. Du kan prøve boxen og kan til en hver tid opsige dit abonnement. Der er ingen binding og fuld tilfredshedsgaranti.

Lige nu kan du prøve en Goodiebox til kun 99,50 kr, så kan du jo se om det er noget for dig 🙂

Bestil en goodiebox til kun 99,50 kr her >
månedskasse til kvinder

ladybox

Stærk anden plads - super meget værdi for pengene

 • 199 kr pr.måned
 • 4 fullsize produkter hver måned
 • Gode kvalitetsprodukter
 • Meget værdi for pengene

En ladybox er fyldt med lækre produkter indenfor både hudpleje, hårpleje, interør og make-up. Derudover er der i Ladyboxen også ofte en lille snack, mums.

Netop indholdet er eneste forskel på Goodiebox og Ladybox. Goodie box kan indeholde parfume, hvor Ladybox kan indeholde snacks eller interiør.

Indholdet af Ladybox varierer meget, men du kan hver måned forvente mellem 5 til 8 produkter.

Beauty boxen har altid samlet værdi på minimum 550kr.. Du får altså over dobbelt så meget for dine penge.

Som den eneste beauty box vil Ladybox altid indeholde mindst 4 full size produkter.

Indholdet af månedskasserne passer til kvinder i alle aldre og kan bruges af alle hud og hårtyper.

Man kan også på Ladybox’ hjemmeside udfylde ens egen profil, hvor dele af den månedlige kasse i nogle tilfælde kan tilpasses individuelt.

Oftest er månedskasserne ens men er altid tilpasset sæsonen, så du fx. vil modtage solcreme om sommeren og fugtgivende creme om vinteren.

Ladybox leverer en super lækker beauty box som vi varmt kan anbefale.

Forkæl dig selv i dag 🙂

Læs mere om ladybox her >
preggobox

preggo box

Bedst til gravide - sammensat præcis til den voksende maves behov

  • 399 kr pr måned
  • tilpasset indhold til gravide
  • perfekt gave til en gravid du holder af

  Er du gravid og vil du forkæle dig selv lidt ekstra gennem de skønne måneder med liv i maven, så kan en Preggo box være noget for dig.

  Specielt tilpassede produkter til en krop i forandring. Et genialt koncept, der husker dig på at passe på kroppen gennem livet vigtigste og hårdeste opgave.

  En lækker beauty box fra Preggo box er også en helt genial gaveide til den kommende mor !

  Kan varmt anbefales !

  Læs mere om Preggo Box her >
  beauty box

  LOOKFANTASTIC

  Bedst til prisen

  • Fra 126 kr pr måned
  • En lækkert blanding af internationale brands
  • Super meget værdi for pengene
  • Billigere jo flere måneder, du vælger

  En beauty box fra LookFantastic er testens billigste månedskasse. Fra kun 126 kr om måneden kan du modtage en lækker månedskasse med et nyt tema hver måned. Der kan fx. være fokus på hjemmespa, Valentines Day, hårspecial og meget mere.

  Månedskassen fra LookFantastic indeholder produkter til en værdi af over 450kr.

  Du kan vælge mellem 1, 3, 6 eller 12 måneders abonnement. Jo længere tid, du abonnerer, jo lavere pris på hver box.

  Denne lækre beauty box er bestemt også et lækkert valg og er fyldt med spændende blanding af kendte og mindre kendte internationale mærker. Super lækker selvforkælelse til en meget fornuftig pris.

  Læs mere om beauty boxen fra LookFantastic her >

  Din guide – det skal du vide om månedskasser til kvinder

  En beauty box eller månedskasse til kvinder er for mange et nyt koncept, men i princippet er det samme system, som vi kender fra abonnementsløsninger på fx. magasiner m.m.

  Beauty boxen kom faktisk på markedet allerede i 2012, men er først nu kendt for de fleste. Beauty boxen giver dig mulighed for at sætte selvforkælelse på dagsordenen i et hektisk hverdag. Du slipper for at handle ind og fare vild i hudpleje junglen. Derudover bliver du præsenteret for produkter og mærker, du måske ellers ikke ville have købt. Med en beauty box får du lækker selvforkælelse leveret til døren hver måned!

  • Hvad er en beauty box på abonnement?

   En Beauty box på abonnement er en månedskasse til kvinder fyldt med lækre produkter til selvforkælelse. Indholdet varierer fra måned til måned og er forskelligt alt efter hvilken box man vælger.

  • Hvad er bedst - Goodiebox eller Ladybox?

   Goodiebox og Ladybox leverer på mange områder det samme. Goodiebox kommer oftest med 2 fuld størrelse produkter, hvor Ladybox ofte kommer med 3-4 fuld størrelse produkter. Begge månedskasser indeholder lækre hud- og hårpleje produkter. Goodiebox kan indeholde parfume, hvor Ladybox kan indeholde snacks og interiør produkter.

   Vi anbefaler at prøve et par måneder med månedskasserne hver i sær, så du selv kan finde ud af hvilken, der er din favorit.

   Der er ingen binding, så du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

  • Hvornår kommer den næste goodiebox?

   Både Goodiebox og Ladybox leveres oftest sidst på måneden efter d 20. Datoen er aldrig helt præcis, da det skal være en glædelig overraskelse 🙂

  • Hvilken beauty box skal man vælge?

   Et valg omkring hudpleje og selvforkælelse er jo altid individuelt og meget en smagssag.

   Vi har gennem flere måneder testet forskellige månedskasser til kvinder og vi synes Goodiebox og Ladybox er meget lige.

   Vi har dog valgt Ladybox som bedst i test, da vi gennem flere måneder her, fik leveret de lækreste og mest varierede produkter.

   Hvis du er gravid, vil vi klart anbefale Pregoo box, som sammensætter lækre bokse til netop den måned du er i.

   Men generelt vil vi anbefale at prøve hver af de forskellige månedskasser et par måneder og herefter finde din egen favorit.

  Læs også…

  Bedste måltidskasser

  Bedste måltidskasser

  Gør hverdagen lettere med måltidskasser. Vi har testet forskellige måltidskasser – hellofresh måltidskasse, sund take away måltidskasser m.fl.

  read more

  Find nemt netop det produkt, du ønsker at læse anmeldelser af:

  jQuery(document).ready(function($) { $(".website_checklist").contents().find(":checkbox").bind("change", function() { // Find all checkboxes in the div website_checklist on change val = this.checked, $(this).parent().toggleClass("checked"); // Give this item the class "checked" }), $(".website_checklist").contents().find(":checkbox").bind("focus", function() { // Find all checkboxes in the div website_checklist on bind val = this.focused, $(".focus").removeClass("focus"), $(this).parent().addClass("focus"); // Remove all focus and then add focus class to this one }) });