beauty box

Bedste beauty box

Ægte tests af de bedste månedskasser til kvinder 

Hverdagen ruller derudaf for de fleste og midt i madpakker, indkøb, vasketøj og meget andet kan man meget nemt glemme lidt selvforkælelse. En beauty box på abonnement er en månedskasse til kvinder. Et genialt koncept.

En månedskasse til kvinder eller månedlig beauty box om man vil, er en genial måde at liste lidt selvforkælelse ind i hverdagen. Det føles lidt som fødselsdag hver måned 🙂

En månedlig beauty box kan introducere dig for nye mærker og lækre produkter, du måske ikke lige selv havde opdaget. Vi er mega fans af månedskasserne til kvinder, da det giver en skøn pause i hverdagen med fokus på netop dig. En månedskasse til kvinder er også en genial gaveide, der bliver ved med at forkæle over længere tid – selvfølgeligt alt efter gaveniveauet 🙂

Vi har testet forskellige månedskasser til kvinder og du kan læse om dem alle herunder.

Testvinderne

beauty box

GOodiebox

BEDST I TEST

beauty box

LOOK FANTASTIC

BEDST TIL PRISEN

LÆS OGSÅ

IPL hårfjerner

Permanent hårfjerning → Test af de bedste IPL hårfjernere

bedste skoletasker til børn

Test af skoletasker → De bedste skoletasker til børn

bedste flyverdragter til børn

Test af flyverdragter → De bedste flyverdragter til børn

beauty box

goodiebox

 • 199 kr pr. måned (første måned 99 kr.)
 • Super lækre produkter
 • Høj værdi for pengene
 • Godt varieret indhold

PRØV EN GOODIEBOX LIGE NU TIL KUN 99,50 KR! ↓

Goodiebox er efter vores mening den bedste månedskasse til kvinder – en super lækker beauty box fyldt med selvforkælelse. Vi er vilde med Goodiebox’ opfordring til at alle kvinder skal huske at tage sig tid til sig selv. Netop derfor er deres månedlige beauty box fyldt lækkerier til selvforkælelse.

En Goodiebox indeholder altid 5-7 skønhedsprodukter og har en værdi på mindst 650 kr.

Alle produkterne er sammensat af både kendte, danske og internationale brands samt mindre kendte niche brands eller upcoming brands.

Månedskassen indeholder altid mindst to full size produkter og samt en masse andet lækkert. Vi har modtaget alt lige fra tørbørster, lækre ansigtsolier, skønne cremer, parfumer og meget mere.

Goodiebox koster normalt 199 kr. om måneden inkl fragt. Du kan prøve boxen og kan til en hver tid opsige dit abonnement. Der er ingen binding og fuld tilfredshedsgaranti.

Lige nu kan du prøve en Goodiebox til kun 99,50 kr, så kan du jo se om det er noget for dig 🙂

beauty box

LOOKFANTASTIC

Bedste budgetvalg

 • Fra 126 kr pr måned
 • En lækkert blanding af internationale brands
 • Meget værdi for pengene
 • Billigere jo flere måneder, du vælger
 • Mindre og færre produkter end fx. Lady Box

En beauty box fra LookFantastic er testens billigste månedskasse. Fra kun 126 kr om måneden kan du modtage en lækker månedskasse med et nyt tema hver måned. Der kan fx. være fokus på hjemmespa, Valentines Day, hårspecial og meget mere.

Månedskassen fra LookFantastic indeholder produkter til en værdi af over 450kr.

Du kan vælge mellem 1, 3, 6 eller 12 måneders abonnement. Jo længere tid, du abonnerer, jo lavere pris på hver box.

Denne lækre beauty box er bestemt også et lækkert valg og er fyldt med spændende blanding af kendte og mindre kendte internationale mærker. Super lækker selvforkælelse til en meget fornuftig pris.

Læs mere om beauty boxen fra LookFantastic her >

Din guide – det skal du vide om månedskasser til kvinder

En beauty box eller månedskasse til kvinder er for mange et nyt koncept, men i princippet er det samme system, som vi kender fra abonnementsløsninger på fx. magasiner m.m.

Beauty boxen kom faktisk på markedet allerede i 2012, men er først nu kendt for de fleste. Beauty boxen giver dig mulighed for at sætte selvforkælelse på dagsordenen i et hektisk hverdag. Du slipper for at handle ind og fare vild i hudpleje junglen. Derudover bliver du præsenteret for produkter og mærker, du måske ellers ikke ville have købt. Med en beauty box får du lækker selvforkælelse leveret til døren hver måned!

 • Hvad er en beauty box på abonnement?

  En beauty box på abonnement er en månedskasse til kvinder fyldt med lækre produkter til selvforkælelse. Indholdet varierer fra måned til måned og er forskelligt alt efter hvilken box man vælger.. Et genialt koncept.

  Hver måned får du en skøn kasse leveret med lækker selvforkælelse. En gylden mulighed for at lære nye produkter at kende og bringe noget nyt og lækkert på beautyhylden. Derudover får du masser af værdi for pengene og meget mere end hvis du skulle købe tilsvarende produkter enkeltvis.

 • Hvad er bedst - Goodiebox eller Ladybox?

  Goodiebox og Ladybox leverer på mange områder det samme. Men nu er Ladybox lukket, så ikke en mulighed længere. Goodiebox kommer oftest med 2 fuld størrelse produkter og hver månedskasse indeholder lækre hud- og hårpleje produkter. Goodiebox kan indeholde parfume.

  Vi anbefaler at prøve et par måneder med månedskasserne, så kan du finde ud af om det er noget for dig.

  Der er ingen binding, så du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

 • Hvornår kommer den næste goodiebox?

  Goodiebox leveres oftest sidst på måneden efter d 20. Datoen er aldrig helt præcis, da det skal være en glædelig overraskelse 🙂

 • Hvilken beauty box skal man vælge?

  Et valg omkring hudpleje og selvforkælelse er jo altid individuelt og meget en smagssag.

  Vi har gennem flere måneder testet forskellige månedskasser til kvinder og vi elsker Goodiebox. Så lækker forkælelese hver måned. Ligesom fødselsdag hver måned fyldt med selvforkælelse.

  Prøv det af og se om det er noget for dig 🙂

Læs også…

Bedste pizzaovn

Bedste pizzaovn

Pizzaovn testen! Læs erfaring og anmeldelser af de bedste pizzaovne. Læs om Witt Rotante, Morsø, Ooni Koda og Effeuno pizzaovn

læs mere
Infrarød Saunatæppe

Infrarød Saunatæppe

Har du ondt i muskler og led eller ønsker du at detoxe kroppen for affaldsstoffer? Så forkæl dig selv med et saunatæppe og oplev velvære.

læs mere
Bedste airfryer

Bedste airfryer

Er du på jagt efter en den bedste airfryer på markedet? Læs erfaring og anmeldelser her – se testvinderen Cosori Dual Blaze, Onyx airfryer mfl

læs mere

Find nemt netop det produkt, du ønsker at læse anmeldelser af:

Copyright © 2024 Bedstefamilieliv.dk