Om BEDSTEFAMILIELIV.dk

Læs ægte anmeldelser til hele familien skrevet fra hjertet.

Tak fordi du læser med!

Kort om Bedstefamilieliv.dk

Bedstefamilieliv er et online univers for hele familien. Vi laver primært produktanmeldelser og sammenligning af produkter. Men vi laver også guides til et nemmere familieliv.

Alt indhold på siden er skrevet fra hjertet og alle produkter er testet af os eller bekendte omkring os. Vi skriver derfor kun om produkter vi kender og ved noget om. Vi er ikke betalt for at skrive om de enkelte produkter, men siden finansieres via de forskellige produktlinks. Så hvis du foretager et køb efter du har klikket på et link på siden, kan vi opnå en mindre provision af dette. På den måde kan du støtte vores arbejde med produktanmeldelser på bedstefamilieliv.dk.

 

Hvem står bag bedstefamilieliv.dk?

Bedstefamilieliv er bygget af Lisbeth Nørgaard, som bor i Silkeborg.

Det er mig – mor til 4 fantastiske børn som jeg har med min mand Morten. Jeg er universitetsuddannet og har hele mit arbejdsliv været en del af modebranchen på kryds og tværs, men arbejder nu mere indenfor den digitale verden.

Dette online familie univers er startet med et ønske om at gøre hverdagen og familielivet nemmere, når der skal købes nyt udstyr og nye produkter til familien.

Nettet er fyldt med produktanmeldelser skrevet af folk, der aldrig har haft de omtalte produkter i hænderne. Det ville vi gøre op med. Vi skriver kun om de bedste produkter på markedet og hvis vi ikke har noget pænt at sige om et produkt, bliver det slet ikke omtalt.

Vi tester hele tiden nye produkter og sitet vil løbende blive opdateret med nye anbefalinger. På bedstefamlieliv finder du anmeldelser og guides til hele familien.

Hvis du specifikt er på udkig efter anmeldelser af babyprodukter skal du i stedet besøge vores lillesøster; Begynderbaby.dk.

Hvis du specifikt er på udkig efter de bedste hundeprodukter, så læs med på vores (h)univers, bedstehundeliv.dk

Jeg håber du finder inspiration til dine indkøb.
De bedste hilsner
Lisbeth

Samarbejdspartnere til Bedstefamilieliv.dk

bag om bedstefamilieliv

Mest populære

Bedste pizzaovn

Bedste pizzaovn

Pizzaovn testen! Læs erfaring og anmeldelser af de bedste pizzaovne. Læs om Witt Rotante, Morsø, Ooni Koda og Effeuno pizzaovn

læs mere
Bedste airfryer

Bedste airfryer

Er du på jagt efter en den bedste airfryer på markedet? Læs erfaring og anmeldelser her – se testvinderen Cosori Dual Blaze, Onyx airfryer mfl

læs mere

Find nemt netop det produkt, du ønsker at læse anmeldelser af:

Det bedste termotøj til børn

Se de bedste tilbud på wheat termotøj her

Copyright © 2024 Bedstefamilieliv.dk

Anmeldelserne er skrevet fra hjertet og baseret på ægte tests. Siden er finansieret af den kommision, vi får, når du køber produkter via vores links.