Om BEDSTEFAMILIELIV.dk

Læs ægte anmeldelser til hele familien skrevet fra hjertet.

Tak fordi du læser med!

Kort om Bedstefamilieliv.dk

Bedstefamilieliv er et online univers for hele familien. Vi laver primært produktanmeldelser og sammenligning af produkter. Men vi laver også guides til et nemmere familieliv.

Alt indhold på siden er skrevet fra hjertet og alle produkter er testet af os eller bekendte omkring os. Vi skriver derfor kun om produkter vi kender og ved noget om. Vi er ikke betalt for at skrive om de enkelte produkter, men siden finansieres via de forskellige produktlinks. Så hvis du foretager et køb efter du har klikket på et link på siden, kan vi opnå en mindre provision af dette. På den måde kan du støtte vores arbejde med produktanmeldelser på bedstefamilieliv.dk.

 

Hvem står bag bedstefamilieliv.dk?

Bedstefamilieliv er bygget af Lisbeth Nørgaard, som bor i Silkeborg.

Det er mig – mor til 4 fantastiske børn som jeg har med min mand Morten. Jeg er universitetsuddannet og har hele mit arbejdsliv været en del af modebranchen på kryds og tværs. Dette online familie univers er startet med et ønske om at gøre hverdagen og familielivet nemmere, når der skal købes nyt udstyr og nye produkter til familien.

Nettet er fyldt med produktanmeldelser skrevet af folk, der aldrig har haft de omtalte produkter i hænderne. Det ville jeg gøre op med. Jeg skriver kun om de bedste produkter på markedet og hvis jeg ikke har noget pænt at sige om et produkt, bliver det slet ikke omtalt.

Jeg tester hele tiden nye produkter og sitet vil løbende blive opdateret med nye anbefalinger. På bedstefamlieliv finder du anmeldelser og guides til hele familien.

Hvis du specifikt er på udkig efter anmeldelser af babyprodukter skal du i stedet besøge vores lillesøster; Begynderbaby.dk.

Jeg håber du finder inspiration til dine indkøb.
De bedste hilsner
Lisbeth

om bedstefamilieliv

Samarbejdspartnere til Bedstefamilieliv.dk

Mest populære

BEDSTE TYNGDEDYNE

BEDSTE TYNGDEDYNE

Har du eller dit barn svært ved at finde ro? Så kan en tyngdedyne være en idé. Læs anmeldelser af bedste tyngdedyne til baby, børn og voksne

read more

Find nemt netop det produkt, du ønsker at læse anmeldelser af:

Det bedste termotøj til børn

Se de bedste tilbud på wheat termotøj her