regntøj børn

OBS! På bedstefamilieliv tester vi selv alle produkter og anmeldelserne er baseret på egne erfaringer. Kun links er finansieret og giver os kommision, når du køber produkter via dem. På den måde støtter du vores arbejde.

Det bedste regntøj til børn

Det danske klima kræver, at børn har regntøj til rådighed, især når de går i børnehave eller skole. Regntøjet skal kunne tåle leg i vandpytter og mudder, gåture i regnvejr m.m. Regntøj fås også i kombination med termotøj, som hedder termoregn. Det er især genialt til de små under 4 år. Herunder finder du information om både almindeligt regntøj og termoregntøj, som kan hjælpe dig med at vælge det bedste til dit barn.

Vi har testet forskelligt regntøj og vurderet det på slidstyrke, materiale/kvalitet, rengøringsvenlighed, pris og pasform. Læs om det hele her på siden.

Det bedste regntøj til børn

Det danske klima kræver, at børn har regntøj til rådighed, især når de går i børnehave eller skole. Regntøjet skal kunne tåle leg i vandpytter og mudder, gåture i regnvejr m.m.

Regntøj fås også i kombination med termotøj, som hedder termoregn. Det er især genialt til de små under 4 år.

Herunder finder du information om både almindeligt regntøj og termoregntøj, som kan hjælpe dig med at vælge det bedste til dit barn.

Vi har testet forskelligt regntøj og vurderet det på slidstyrke, materiale/kvalitet, rengøringsvenlighed, pris og pasform.

Ved hvert anmeldt regntøj, kan du også se markedets bedste priser – så er du fri for at søge nettet rundt efter det bagefter 😉

Testvinderne

wheat termotøj

Wheat

BEDST TIL PRISEN

mikk line regntøj

Mikk Line

BEDSTe budgetvalg

bedste regntøj til børn

Konges sløjd

Smukkeste print

regntøj

WHEAT TERMOREGN

Bedst til de små

regntøj til børn

Name it

højt vandsøjletryk

regntøj til børn

Marmar

Meget slidstærk

regntøj til børn

Fjord

Bedst til store børn

LÆS OGSÅ

bedste skoletasker til børn

Test af skoletasker → De bedste skoletasker til børn

bedste termotøj til børn

Test af termotøj → De bedste termotøj til børn

bedste flyverdragter til børn

Test af flyverdragter → De bedste flyverdragter til børn

Klædt dit barn godt på udenfor og køb lækkert regntøj til masser af god leg udenfor.

Vi har stresstestet forskelligt regntøj i både dagpleje, børnehave, skole m.m. Alt regntøj er vurderet på slidstyrke, materiale/kvalitet, rengøringsvenlighed, pris og pasform.

Ved hvert anmeldt regntøj, kan du også se markedets bedste priser – så er du fri for at søge nettet rundt efter det bagefter 😉

regntøj børn

Marmar Copenhagen teknisk regnjakke

BEdst i test - Mest åndbar

 • Findes i tre modeller: Otto, Oda og Olio
 • Vandsøjletryk på 8.000 mm
 • Virkelig lækker og let kvalitet
 • Åndbarhed på 5000 g/m2/24h – meget mere åndbar end alm. PU regntøj og derfor mere behageligt for børn at lege i.
 • Tapede vandtætte sømme
 • Rib kanter ved ærmerne for vindstop og ekstra varme.
 • God rummelig, så man på kølige dage kan have termotøj eller en strik under
 • Vindtæt
 • Et virkelig godt køb.
 • Eneste minus er at man skal købe regnbukser ved siden af – her anbefaler vi termoregnbukserne fra Wheat.

De lækre, tekniske overgangsjakker fra Marmar Copenhagen er super gode regnjakker, som virkelig har klaret sig godt i vores tests.

De tekniske jakker kommer i tre forskellige modeller: Otto (som på billedet), Oda (pige model) og Olio (en model til de mindste).

Kvaliteten er helt fantastisk let og lækker og er er ikke lavet i det klassiske PU regntøjs kvalitet, men derimod i et super åndbart letvægtsmateriale, der gør jakken så lækker at have på for børnene. God som både regnjakke og overgangsjakke.

Jakken er god rummelig, så børnene nemt kan have en strik eller termojakke under på køligere dage.

Så har du et aktivt barn, der elsker at lege ude og ikke skal bade i sved under regntøjet, kan vi varmt anbefale denne lette regnjakke fra Marmar Copenhagen.

Eneste ulempe er at Marmar endnu ikke har lavet regnbukser, der passer til.

Vi har testet jakken sammen med termoregnbukserne fra Wheat og det fungerer super fint sammen.

 

Se de bedste priser på Marmar Otto jakken:
Se de bedste priser på Marmar Oda jakken:
Se de bedste priser på Marmar Olio jakken:
wheat regntøj

WHEAT

Bedst til prisen

 • Vandsøjletryk 8.000 mm
 • Super god pasform
 • Rigtig god og slidstærk kvalitet
 • Lækre afslutninger – høj detaljegrad
 • Både alm. regntøj og termoregntøj er bare altid et sikkert og top lækkert valg
 • Kan varmt anbefales

Vi kan på det varmeste anbefale regntøj fra Wheat. Det er super god kvalitet med et højt vandsøjletryk på 8000 mm. Derudover er pasformen bare rigtig god.

Wheat laver både todelt regntøj og en regndragt. Vi har testet begge dele og pasformen er rummelig og nem for børn at komme i. Der findes billigere regntøj på markedet, men jeg synes kvalitet hos Wheat opvejer prisforskellen.

Vi har personligt testet Wheat regntøj til tre børn og det samme sæt kører stadigvæk fejlfrit til barn nr. tre.

Det er dog vigtigt at bemærke, at Wheat regntøj er “tyndt” som almindeligt regntøj og derfor kræver termotøj under på kolde dage til isolering mod kulden. Her kan vi virkelig anbafale det bløde termotøj fra Wheat.

Alternativt kan du overveje termoregn fra Wheat, somer termotøj og regntøj i et. Så behøver dit barn ikke at have to lag på. Det er især smart, som termoregndragten, Aiko, til de små under 4 år.

Generelt kan jeg varmt anbefale både regndragten, termoregn og alm. regntøj fra Wheat. Det er bare god kvalitet til fornuftige penge.

Se de bedste priser på Wheat regndragt:
Se de bedste priser på Wheat to-delt regntøj her:
mikk line regntøj

Mikk Line

Bedste budgetvalg

 • Vandsøjletryk på 5.000 mm
 • Blødt fleece i halsåbningen
 • Fremstillet i genanvendt polyester
 • Virkelig meget værdi for pengene

Mikk Line regntøj er uden tvivl testens bedste budgetvalg. Regntøjet har et fint vandsøjletryk på 5.000 mm og er fremstillet af en slidstærk kvalitet. Det er nemt at komme i for de små og fås med seler op til størrelse 110. Mikk line regntøj kommer i mange forskellige farver, så der er noget for en hver smag. Dette regntøj et perfekt og prisvenligt valg til børnehaven.

Jeg vil gerne påpege, at regntøjet fra Mikk Line også fås med fleeceforing, men det bør du undgå. Fleeceforing suger vand og bliver tungt, og det tager lang tid at tørre. Det er bedre at købe almindeligt regntøj og investere i lækkert termotøj i stedet. Hvis du ønsker isolering i regntøjet, kan Wheat termoregn også anbefales.

Men Mikk Lines helt almindelige regntøj er bestemt et fint valg til dit barn.

Se de bedste priser på Mikk Line regntøj:
bedste regntøj børn

Konges Sløjd regntøj

smukkeste regntøj

 • Højt vandsøjletryk på 10.000 mm
 • Super god pasform
 • 100 % vindtæt
 • Kraftig, slidstærk kvalitet

Regntøjet fra Konges Sløjd leverer testens højeste vandsøjletryk på hele 10.000 mm. Der er super lækkert regntøj i rigtig god kvalitet.

Pasformen er god og nemt for børn at komme i. Til pigerne har Konges Sløjd lavet en feminin regnjakke med indsnit ved taljen. De har dog også en almindelig model, som er god til både drenge og piger.

Konges Sløjd kommer hver sæson med nyt regntøj i forskellige smukke prints, som de fleste børn og voksne synes om.

Et super godt køb, som sagtens kan holde til flere børn.

Se de bedste priser på regntøj fra Konges Sløjd:
wheat termotøj

Wheat termoregn

Genialt til de små

 • Termotøj og regntøj i et
 • Vandsøjletryk på 8.000 mm
 • Åndbar 600 G/M2/24HRS
 • Lækkert let materiale
 • Perfekt udetøj til børn

Wheat har virkelig styr på deres overtøj, og deres termoregn er bestemt ingen undtagelse. Det er termotøj og regntøj i ét, hvilket er genialt til de små, men også som to delt til større børn.

Heldragten, Aiko, er let og lækker for de små at have på. Den er ikke så tyk som en flyverdragt, men stadig varm nok til kolde efterårsdage. Det er termoisoleret regntøj, som er super smart til kolde, fugtige dage. Det er langt mere behageligt for de små under 4 år end to lag tøj.

Termoregn er også smart, som to delt, til de større børn. Her fås jakken i to modeller, Rika og Aju, og bukserne hedder Um. Det er perfekt til børnehave og mindre skolebørn, der stadig leger meget ude i alt slags vejr.

Termoregn to delt er smart, da man så kan kombinere termoregn bukser med en almindelig termojakke, når det er for varmt med termojakken alene.

Termoregndragten er genial til børn under 4 år, da de stadig sidder meget ned og leger og ikke har samme aktivitetsniveau som de større børn.

Alt i alt er termoregn fra Wheat et virkelig godt køb i god kvalitet, som sagtens kan bruges til flere børn.

Se de bedste priser på Wheat termoregndragten, Aiko, her:
Se de bedste priser på Wheat termoregn to-delt her:
regntøj børn

Name it regntøj

højt vandsøjletryk

 • Højt vandsøjletryk på 10.000 mm
 • Vindtæt
 • Rigtig godt regntøj til prisen

Regntøjet fra Name it er helt enkelt et godt valg til dit barn. Super højt vandsøjletryk på 10.000 mm og god pasform. Et klasssisk lækkert regnsæt.

Name it regntøj ligger tæt på at vinde prisen for bedst til prisen. Der er bare nogle lækkerhedsdetaljer ved både Konges Sløjd og Wheat, der gør at de vinder pladserne.

Men hvis du leder efter et klassisk regnsæt i god kvalitet til en meget fornuftig pris, så køb regntøjet fra Name it. Det kan bestemt varmt anbefales!

Se det bedste udvalg og de bedste priser på Name it regntøj her:
regntøj børn

Marmar Copenhagen

Meget slidstærk

 • Super lækkert design og gode detaljer
 • Høj kvalitet
 • Vandsøjletryk på 8.000 mm

 

Marmar Copenhagen laver bare top kvalitetsregntøj til børnene. Det er lækkert regntøj med flotte gennemtænkte detaljer, som blandt andet ribkanter ved halsen og blød foring ved håndleddene for ekstra komfort. Regntøjet har et vandsøjletryk på 8000 mm, hvilket er perfekt til det danske vejr og masser af god udeleg.

Prismæssigt ligger det lidt i den dyrere ende, men vi synes også holdbarheden og kvaliteten er derefter. Kan sagtens bruges af flere børn.

Marmar er helt sikkert et godt valg til dit barn.

Se det store udvalg og de bedste priser på regntøj fra Marmar Copenhagen:
regntøj børn

Celavi regntøj

Godt budgetvalg

 • Budgetvenligt
 • Vandsøjletryk på 5.000 mm

 

Regntøjet fra Celavi er både prisvenligt og af god kvalitet. Det har en lignende pasform som regnsættene fra Mikk Line og Name it. Regntøjet fra Celavi har et vandsøjletryk på 5.000 mm, så ikke helt så højt som fx. Name it regntøj.

Til gengæld kan nogle af regntøjsmodellerne fra Celavi justeres ved håndleddet, så det sidder tæt og effektivt holder vandet ude af ærmerne.

Kvaliteten af regntøjet er fin og det er nemt for både store og små børn at tage på.  Derudover er regnhandskerne fra Celavi også gode til små børn, når temperaturen stadig ikke er så høj.

Det bør bemærkes, at Celavi regntøj også kan fås med fleece-foring. Det kan vi ikke anbefale at købe. Regntøj med fleece-foring tager lang tid om at tørre og suger vandet under leg. Faktisk forstår vi slet ikke hvorfor regntøj med fleece foring findes på markedet. Hvis du ønsker regntøj med isolering/for, så kan vi varmt anbefale termoregn fra Wheat.

Se udvalget af Steenholt regntøj her:
regntøj børn tilbud

Fjord regntøj

Bedst til store børn - Åndbart regntøj

 • Let  og luftig kvalitet
 • Ikke PU overflade, derfor mere åndbart
 • Perfekt til aktive skolebørn

 

Fjord regntøj fra Steenholt er fremstillet af 100 % polyester og har ikke den traditionelle PU-overflade.

Det er let og behageligt at have på og har et fornuftigt vandsøjletryk på 5000 mm. I modsætning til andre regnsæt er dette mere åndbart med en åndbarhed på 5000 mg. Dette gør det mere behageligt for større og mere aktive børn at have på.

Det er det perfekte valg af regntøj til skolebørn, der ikke længere svømmer i vandpytter som børnehavebørn, men stadig er til aktiv udendørs leg.

Se de bedste priser på Fjord regntøj fra Steenholt her:
regntøj børn tilbud

Ocean regntøj

Billigst til store børn - Åndbart regntøj

 • Vandsøjletryk (5000 mm)
 • Ikke PU overflade, derfor mere åndbart Åndbarhed (5000 g/m2)
 • Perfekt til aktive skolebørn
 • Virkelig god pris

 

regndragt børn

Regndragter

God til små børn

 • Genialt til børn under 3 år
 • En dragt, så vand og vind ikke kommer op under jakken

En regndragt er super smart til små børn under 3 år, da der ikke er noget som skiller på midten, når de kravler eller tumler rundt på jorden. Derudover undgår man vand op under jakken, når de små hopper i vandpytter eller tager bad i en stor mudderpøl. Flere mærker laver regndragter og du kan herunder se de billigste på markedet. Celavi er et super fint valg til prisen. Kvalitetsmæssigt har vi rigtig god erfaring med regndragten fra Wheat og hvis det skal være ekstra luksus, så køb regndragtem fra Ver de Terre. Den er virkelig lækker.

En regndragt er “tynd” som alm. regntøj og kræver termotøj under på kolde dage eller til isolering mod kulde fra jorden.

Hvis du ønsker isolering i regndragten, skal du vælge termoregndragten, Aiko, fra Wheat. Det er en regndragt med termoisolering inden, så de små ikke skal have to lag på.

Se de bedste priser på regndragter til børn her: