ansigtsolie

de bedste ansigtsolier

Leder du efter den bedste ansigtolie, så er du det rette sted. En ansigtsolie giver huden fugt og passende næring. En ansigtsolie kan bruges som supplement til din ansigtscreme, men kan også stå alene fx. i stedet for en natcreme.

En ansigtsolie plejer og beskytter huden. Olien absorberes let og tilføjer en unik glød, som får din hud til at se sund og frisk ud.

Vi har testet flere forskellige ansigtsolier og giver dig her vores bud på de bedste ansigtsolier på markedet.

Testvinderne

ansigtsolie

Ren Lykke ansigtsglød

BEDST TIL tør/moden hud

ansigtsolie

Naturlig olie

BEDST TIL PRISEN

ansigtsolie

Martenity Oils

BEDSTe budgetvalg

ansigtsolie

Rudolph Care

BEDSTE LUKSUSVALG

ansigtsolie

Naturlig olie

BEDST til uren hud

ansigtsolie

The ordinary

Laveste pris

ansigtsolie

Evolve

God til prisen

LÆS OGSÅ

Bedste pizzaovn

Bedste pizzaovn

OBS! På bedstefamilieliv tester vi selv alle produkter og anmeldelserne er baseret på egne erfaringer. Kun links er finansieret og giver os kommision, når du køber produkter via dem. På den måde støtter du vores arbejde. bedste PizzaovnDrømmer du også om at lave de...

Bedste airfryer

Bedste airfryer

OBS! På bedstefamilieliv tester vi selv alle produkter og anmeldelserne er baseret på egne erfaringer. Kun links er finansieret og giver os kommision, når du køber produkter via dem og hermed støtter vores arbejde.Airfryer testen - ægte tests af airfryersEr du vild...

Bedste IPL hårfjerner

Bedste IPL hårfjerner

bedste IPL hårfjerner til permanent hårfjerning hjemmeEr du træt af at skulle barbere dig hele tiden, så kan permanent hårfjerning med en IPL hårfjerner være noget for dig. Tænk sig at være fri for barberskraber og uønsket hårvækst. Permanent hårfjerning kan enten ske...

Bedste måltidskasser

Bedste måltidskasser

måltidskasse - din vej til en hverdag med mere overskudEr din hverdag også presset og ønsker du at bruge mindst muligt tid på madlavning og indkøb, så læs med her. Vi har testet flere forskellige måltidskasser og giver dig her en guide til de bedste måltidskasser på...

Renovering af bryggers – trin for trin guide

Renovering af bryggers – trin for trin guide

LÆS OGSÅ[difl_advanced_blurb badge_background_bgcolor="#fcfaf9" image="https://www.bedstefamilieliv.dk/wp-content/uploads/2023/03/hugged-tyngdedyne-voksen.jpg" image_icon_container_position="outside" image_placement="flex_left" image_icon_alignment="left"...

bedste ansigtsolie

Ren Lykke økologisk ansigtsolie af tina lykkegaard

Bedst i test - så lækker!

 • Super nærende og fyldig uden at virke fedtet og tilstoppende på huden
 • Trænger hurtigt ind
 • Perfekt til normal, kombineret og uren hud
 • 100% økologisk indhold

 

Tina Lykkegaards ansigtsolie fortjener på alle tænklige måder første pladsen i denne test. Ansigtsolien er skabt ud fra et ønske om en olie, der kunne give en masse fugt uden at tilstoppe porerne. Og det er lige hvad du får her.

Den populære ansigtsolie kan derfor også bruges til uren , kombineret/fedtet hud. Den trænger hurtigt ned i huden, fedter ikke, men giver masser af fugt og beskyttelse.

Hvis du ikke kender Tina Lykkegaard og hendes egne Ren Lykke produkter, så kan jeg varmt anbefale dig at starte nu.

Tina er ærlig, reel og super vidende indenfor hendes felt og det afspejler sig 100% i hendes fantasktiske produkter.

Vi oplevede i testen at huden føles mættet og beskyttet. Derudover har vi oplevet en pænere hud med færre urenheder og mere gløs.

På alle måder en ansigtsolie du ikke vil fortryde.

Hvid du ønsker en ekstra fyldig konsistens og har en moden eller tør hudtype, kan vi anbefale Ren Lykke ansigtsglød olie – se længere nede.

Se den bedst pris på Ren Lykke Økologisk ansigtsolie her
bedste ansigtsolie

Ren Lykke ANSIGTSGLØD af tina lykkegaard

Bedst til moden hud

 • Ekstra fyldig i konsistensen
 • Perfekt til moden eller tør hud
 • Alt det bedste til huden!

Ren Lykke Ansigtsglød er endnu et klasse produkt fra Tina Lykkegaard. Den har mange af de samme gode ingredienser som Ren Lykkes økologiske ansigtsolie – den er blot mere rig og fyldig i konsistensen.

Et ekstra boost til huden. Perfekt til tør hud og er helt genial om vinteren til beskyttelse mod kulden og tør luft. Olien er også rigtig god til moden hud.

Konsistensen er virkelig lækker og føles super nærende og på ingen måde fedtende.

Kan varmt anbefales.

Se de bedste priser på Ren Lykke – ANSIGTSGLØD her
bedste ansigtsolie

Naturlig olie

Bedst til prisen - super meget værdi for pengene!

 • Super nærende og fyldig i konsistens
 • 99,95% økologisk indhold
 • UV-beskyttende glasflaske med pipette

265 kr. Inkl. fragt: 265 kr.

Ansigtsolien fra Naturligolie er bare et top lækkert produkt. Olien føles blød og fyldig på huden og giver som lovet en flot glød til ansigtet efter brug.

Der findes et overvældende antal ansigtsolier på markedet, og det kan være svært at skelne mellem, hvad de forskellige olier indeholder, deres egenskaber og hvad der adskiller dem fra hinanden.

Vi vil anbefale at gå efter en naturlig ansigtsolie uden skadelige stoffer og unødvendig kemisk behandling, som hverken er sundt for dig eller miljøet.

GLØD fra Naturligolie er en ren, naturlig og økologisk ansigtsolie. Olien er koldpresset for at bevare så mange næringsstoffer som muligt.

Vi oplevede i testen at huden føles beskyttet mod kulden og tørt vejr. Ansigtsolien føles som et varmt kram til huden og giver en øjeblikkelig følelse af at huden er mættet.

Ansigtsolie GLØD fra Naturligolie kan  bestemt anbefales.

Se de bedste priser på GLØD ansigtsolien her:
ansigtsolie

Martenity oils

Bedste budgetvalg - meget værdi for pengene

 • Super lækker på huden
 • Mættende og skøn følelse
 • Perfekt til sensitiv hud

179 kr. Inkl. fragt: 179 kr.

Lad dig ikke skræmme af navnet her. Selvom Martenity Oils ansigtsolien er lavet med tanke for gravide og nybagte mødre, så er det altså en super god ansigtsolie for alle.

Det er klart den ansigtsolie i testen jeg til en hver tid ville købe igen.

Når du påføre ansigtsolien føles det som et varmt kram til huden. Huden føles beskyttet, fyldig og modstandsdygtig.

Maternity Oils er målrettet de udfordringer, som huden møder i forbindelse med en graviditet. Mange oplever hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet, fødsel og amning. Huden kan måske pludseligt ikke tåle de samme hudplejeprodukter som tidligere. Den kan opleves sensitiv og kløende og have brug for ekstra fugt og pleje.

Ansigtsolien fra Martenity Oils er sammensat af olier, der er særligt egnede til at pleje huden og afhjælpe gener af hormonelle forandringer. Olien er fyldt med lækre økologiske, koldpressede olier, der sikrer, at de naturlige og gavnlige vitaminer, antioxidanter, mineraler og fedtsyrer bevares.

Du skal ikke være nervøs for at ligne en glinsende diskokugle efter brug. Ansigtsolien giver masser af fugt og mindsker kløe og udtørring uden at fedte og tilstoppe porer.

Maternity Oils er ikke tilsat parfume og har kun en mild og ugenerende duft.

Til forskel fra GLØD ansigtsolien fra Naturligolie indeholder Martenity Oils passionsfrugtolie, som har nogle antiinflammatoriske og reparerende egenskaber. Det kan blandt andet reducere fremtoningen af pigmentpletter.

Vi er som skrevet tidligere kæmpe fans af denne ansigtsolie og er virkeligt alle pengene værd.

 

Se de bedste priser på Martenity Oils ansigtsolien her:
ansigtsolie

Rudolph Care Acai Facial oil

Bedste luksusvalg

 • Lækker fyldig konsistens
 • Fyldt med antioxidanter
 • Intens næring til huden
 • Perfekt til tør og sensitiv hud

619 kr. Inkl. fragt: 619 kr.
795 kr. Inkl. fragt: 795 kr.

Acai Facial Oil  fra Rudolph er en super lækker ansigtsolie, som flere gange har fundet vej til min hudplejehylde.

Det er koncentreret hudplejeluksus, som giver huden fornyet glød på en naturlig og lækker måde. Olien er fyldt med antioxidanter og unikke egenskaber fra acaibærret.

De kostbare acaibær indeholder en unik sammensætning af vitaminer, mineraler, essentielle fedtsyrer og antioxidanter. Derudover er acaibæret specielt ved at matche hudens molekylære opbygning, som gør at ansigtsolien trænger dybt ind i huden og giver fugt, elasticitet og glød indefra.

Ansigtsolien er så lækker i brug, har en mild duft og den lækreste fede konsistens uden at virke tung og fedtende på huden. Den trænger hurtigt ind og man kan med det samme mærke og se en forskel på huden.

Bestemt testens bedste luksusvalg og et køb du ikke vil fortryde.

Se de bedste priser på Facial oil fra Rudolph Care:
ansigtsolie

Naturlig Olie Hindbærkerneolie

Bedst til uren hud

 • Trænger hurtigt ind i huden
 • Virker beroligende på huden
 • Har en helende effekt
 • Perfekt til uren, akne, sensitiv hud

215 kr. Inkl. fragt: 215 kr.

Den økologiske hindbærkerneolie fra Naturlig Olie er fyldt med vitaminer (A og E) og essentielle fedtsyrer (linolsyre og alfa-linolensyre), som giver en beroligende og beskyttende effekt på huden.

Hindbærkerneolien er rig på linolsyre (52%), hvilket gør olien lettere på huden end nogle af de andre olier i testen. Olien trænger hurtigt ned i huden og ikke efterlader nogen fedtet fornemmelse.

Linolsyren i hindbærkerneolie har desuden en reparerende og blødgørende virkning på huden, hvilket gør den ideel til fedtet, uren og sensitiv hud, samt hud med akne. Olien virker beroligende og har en helende effekt på huden.

Ansigtsolien kan bruges af alle, men er som skrevet særligt velegnet til uren, sensitiv, rød eller irriteret hud. Derudover fungerer hindbærkerneolie også super godt til moden hud, da A-vitamin stimulerer produktionen af kollagen, som udglatter fine linjer og giver en ensartet hud.

Vi er vilde med denne lækre olie. Prøv den. Den har en fantastisk effekt på huden – og så dufter den skønt.

Se de bedste priser på hindbærkerneolie her:
ansigtsolie

Rudolph Care Facial oil delight

Bedst mod rynker

 • Let og lækker konsistens
 • Fyldt med antioxidanter
 • Intens næring til huden
 • Perfekt i kampen mod rynker

349 kr. Inkl. fragt: 349 kr.
445 kr. Inkl. fragt: 445 kr.

Facial Oil Delight fra Rudolph Care er den lette lillesøster til Rudolph Care Acai Facial Oil.

Denne ansigtsolie er betydlig lettere i konsistensen og smelter på kort tid ind i huden. Perfekt til dig der ønsker ansigtsoliens lækre egenskaber, men ikke ønsker en fed olie.

Du får masser af fugt, næring, elasticitet og en fantastisk silkeblød hud.

Ansigtsolien indeholder en lækker kombination af fem økologiske olier, som broccoliolie, avokadoolie, sesamolie, abrikoskerneolie og Rudolphs hjerteingrediens; acaiolie. Et kæmpe vitamin boost til din hud.

De mange vitaminer, mineraler og antioxidanter forebygger ældning på huden og omega 3, 6 og 9 fedtsyrer gør huden smidig.

Også  tør hud til elske netop denne  ansigtsolie, da ekstrakter fra salturt og alger forbedre hudens naturlige evne til at bevare fugten, reparerer hudens øverste lag samt styrke dannelsen af hyaluronsyre og kollagen og beskytte mod dehydrering.

Olien er certificeret med Svanemærket og COSMOS Organic og er fri for de 26 deklarationspligtige, allergene parfumestoffer, som EU anbefaler, man undgår.

En varm anbefaling herfra!

Se de bedste priser på Facial oil delight fra Rudolph Care:
ansigtsolie

Naturlig Olie Hybenkerneolie

Billig og effektiv mod rynker

 • Føles let og lækker på huden
 • Anti-age
 • Styrkende og opstrammende effekt
 • Perfekt mod rynker

215 kr. Inkl. fragt: 215 kr.

Den økologiske hybenkerneolie fra Naturlig Olie indeholder store mængder E-vitamin, som gør at denne olie er god at bruge som anti-age. Derudover indeholder denne ansigtsolie retinol (A-vitamin), som har en forebyggende og helende effekt på ar og røde mærker. 

Konsistensen er meget let og trænger hurtigt ind i huden.

Der er ikke så meget at sige. Den virker og det er bare en super god ansigtsolie til en fornuftig pris.

Også genial olie til at bruge til Gua sha massage eller ovenpå natcremen.

Se de bedste priser på hybenkerneolie her:
ansigtsolie

EVOLVE

God til prisen

 • Let på huden
 • Mættende følelse

310 kr. Inkl. fragt: 310 kr.
310 kr. Inkl. fragt: 310 kr.
233 kr. Inkl. fragt: 233 kr.
310 kr. Inkl. fragt: 310 kr.
279 kr. Inkl. fragt: 279 kr.

Evolve Miracle Facial Oil er en let, men stadigt super nærende ansigtsolie. Den er beriget med naturligt retinol fra økologisk hyben og antioxidanter fra økologisk arganolie, som er med til at genoplive moden og tør hud. Derudover indeholder olien økologisk sortkommen, som tilfører næring til huden og samtidig beroliger irritation.

Vi synes denne ansigtsolie dufter behageligt af rose og vanilje og har en let konsistens på huden. Olien trænger hurtigt ind og føles på ingen måde tung og fedtende. 

Kan bestemt anbefales.

Se de bedste priser på Evolve Miracle ansigtsolie her:
ansigtsolie

The ordinary

Laveste pris i testen!

 • Budgetvenlig pris
 • Enkelt og lækker hudpleje
 • Meget let på huden

 

The Ordinary Plant Derived Squalane er en let ansigtsolie, der udelukkende består af ren squalane. Squalane giver huden fugt og har blødgørende egenskaber. Denne ansigtsolie modvirker tørhed og hjælper med at bevare hudens naturlige smidighed.

Denne ansigtsolie kan bruges til alle hudtyper og virker på ingen måde tilstoppende. Den fungerer bedst sammen med en let fugtighedscreme eller ansigtsmist – men det gælder nu generelt alle ansigtsolier.

Denne olie kan også med fordel bruges som  varmebeskyttelse til håret og hjælpe med at  reducere antallet af knækkede hårspidser.

Et rigtig godt produkt til en meget fornuftig pris.

Annonce i samarbejde med PriceRunner

Din guide – det skal du vide om ansigtsolie

En ansigtsolie er det bedste supplement til din ansigtspleje.

Om det er beskyttelse mod kulde og frost eller sol og varme er ansigtsolie helt genialt. Intens gennemfugtning, glød, mindskning af fine linjer og beskyttelse af huden.

Vi vil til en hver tid anbefale en god ansigtsolie ovenpå din ansigtscreme eller ansigtsmist.

Gå dog altid efter rene naturlige olie og undgå mineralske olier.

Mineralske olier  er unaturlige for huden og ligger sig som en fed klistret lag på huden, som kan tilstoppe hudens porer. Kommer aldrig til at trænge ordentligt ind i huden.

Undgå mineralske olier så som blandt andet: parrafin, parrafinium, mineral oil og petrolatum.

Brug altid rene vegetabilske olier.

Vi har testet forskellige lækre naturlige ansigtsolier her på siden og alle anmeldelser er baseret på egne erfaringer.

Alle anmeldelser er skrevet fra hjertet, men siden indeholder affiliate links, hvilket betyder at vi tjener en lille kommision, hvis du køber gennem disse links.

Tak fordi du læser med og støtter mit arbejde.

 • Hvad er ansigtsolie?

  En ansigtsolie giver din hud nærende fugt og beskyttelse. Den skal ses som et supplement til din ansigtsrutine. Du kan enten bruge en ansigtsolie over din ansigtsmist, ansigtsserum eller ansigtscreme for et afsluttende nærende og beskyttende lag. Olien holder på den fugt og pleje, huden får gennem fx ansigtsserum eller ansigtscreme.

  Den giver en lækker glød, der får din hud til at se sund og frisk ud.

 • Hvornår skal man bruge en ansigtsolie?

  Vi anbefaler at du påfører ansigtsolie efter du har brugt enten ansigtsmist eller serum. Du kan også bruge olien oven på din ansigtscreme eller en dråbe i din ansigtscreme.

 • Kan man bruge en kropsolie i ansigtet?

  Ja, det kan du i princippet godt, men du får ikke den samme effekt.

  En ansigtsolie er sammensat med specielle plejende ingridienser og med fokus på forskellige behov.

  Vi vil altid anbefale af bruge ansigtsolie mod netop din hudtypes behov og en seperat kropsolie til kroppen.

 • Er en ansigtsolie bedre end ansigtscreme?

  Vi anbefaler ikke at du erstatte din ansigtscreme med en ansigtsolie. De har hver deres funktion.

  En ansigtscreme giver pleje og fugt og en ansigtsolie giver et beskyttende lag ovenpå ansigtscremen for ekstra fugt og barriere mos kulde, sol, bræst, frost m.m.

 • Hvilken olie er bedst til ansigtet?

  Vælg ALTID rene vegetabilske olier, når du skal vælge en olie til dit ansigt.

  Vegetabilske olier ligner hudens eget fedtlag og mange gode nærringstoffer, som din hud vil elske.

  Vi har testet forskellige lækre ansigtsolier. De er vurderet på konsistens, indhold, effekt samt pris og du kan se nogle af testvinderne her:

  Ren Lykke ansigtsolie - Bedst i test

  Ren lykke ansigtsglød - Bedst i test til tør og moden hud

  GLØD fra Naturlig Olie - Bedst til prisen

  Ansigtsolien fra Buump - Bedste budgetvalg og bedst til gravide

  Hindbærkerneolie - Bedst i test til fedtet og uren hud

  Rudolph Care Facial oil delight - Bedst i test mod rynker

  Rudolph Care Acai Facial oil- Bedste luksus ansigtsolie

  Hybenkerneolie - Bedst til prisen mod rynker

  Ved hver ansigtsolie, kan du også se markedets bedste priser - så er du fri for at søge nettet rundt efter det bagefter 😉

Læs også…

Bedste pizzaovn

Bedste pizzaovn

Pizzaovn testen! Læs erfaring og anmeldelser af de bedste pizzaovne. Læs om Witt Rotante, Morsø, Ooni Koda og Effeuno pizzaovn

læs mere
Infrarød Saunatæppe

Infrarød Saunatæppe

Har du ondt i muskler og led eller ønsker du at detoxe kroppen for affaldsstoffer? Så forkæl dig selv med et saunatæppe og oplev velvære.

læs mere
Bedste airfryer

Bedste airfryer

Er du på jagt efter en den bedste airfryer på markedet? Læs erfaring og anmeldelser her – se testvinderen Cosori Dual Blaze, Onyx airfryer mfl

læs mere
Bedste IPL hårfjerner

Bedste IPL hårfjerner

Er du også træt af at barbere ben? Vi har testet markedets bedste IPL hårfjernere til permanent hårfjerning hjemme. IPL=Intens pulserende lys

læs mere
Bedste måltidskasser

Bedste måltidskasser

Gør hverdagen lettere med nem madlavning og mindre indkøb. Vi har testet forskellige måltidskasser – Læs om hello fresh måltiskasse, sund take away m.fl

læs mere

Find nemt netop det produkt, du ønsker at læse anmeldelser af:

Copyright © 2024 Bedstefamilieliv.dk