bedste termotøj

Det bedste termotøj til børn

Termotøj er nok det udetøj dine børn bruger mest. Det afløser flyverdragten om foråret og bruges gennem både forår, sommer og efterår. Mange bruger også termojakken som sommerjakke.

Termotøj bruges også som mellemlag under regntøjet på våde dage. Men de fleste dage bruges det alene og derfor har det meste termotøj også en smudsafvisende overflade, der holder fugt i mindre grad ude.

Vi har testet forskelligt termotøj og vurderet dem på slidstyrke, materiale/kvalitet, rengøringsvenlighed, pris og pasform. Læs om det hele her på siden.

mikk line termotøj

Mikk LIne Duvet

Mikk Line laver super lækkert, prisvenligt termotøj. De laver både almindeligt termotøj (basic) og coated termotøj (duvet). Duvet har en lidt regntøjsagtig overflade, der gør termotøjet vandafvisende. Det er ikke vandtæt og kan ikke erstatte regntøjet, men kan sagtens holde tørt mod vådt græs og let regn.

Rigtig fin kvalitet til en fornuftig pris.

 Læs hele anmeldelsen her.

wheat termotøj

Wheat laver bare virkelig lækkert termotøj. En lækker blød kvalitet med super god pasform. Vi har testet termotøj fra Wheat i snart 10 år og det er stadigt første valg, når der skal købes nyt. Flere sæt er gået i arv og blevet brugt flittigt af fire børn uden huller. Man kan selvfølgelig være uheldig med alt slags tøj. Huller og slid er uundgåligt, men når det så er sagt, klarer kvalitet på Wheats termotøj sig bare rigtig godt.

Et super godt køb, som sagtens kan holde til flere børn.

 Læs hele anmeldelsen her.

mikk line termotøj

Basic termotøj fra Mikk Line vinder prisen som testens bedste budgetvalg. Prismæssigt og kvalitetsmæssigt ligger Mikk Line Basic sig tæt op ad Celavi termotøj. 

Mikk Line Basic er godt og slidstærkt termotøj, som er nemt for de små at komme i. Det er let vandskyende og ikke vandafvisende som Mikk Line Duvet termotøj

 Læs hele anmeldelsen her.

Det bedste termotøj til børn

Testvinderne

termotøj børn

Wheat

BEDST I TEST

mikk line termotøj

Mikk LINE duvet

BEDST TIL PRISEN

mikk line termotøj

Mikk Line Basic

BEDSTe budgetvalg

termotøj

WHEAT TERMOREGN

Bedst til de små

LÆS OGSÅ

bedste skoletasker til børn

Test af skoletasker → De bedste skoletasker til børn

bedste flyverdragter til børn

Test af flyverdragter → De bedste flyverdragter til børn

Klædt dit barn godt på udenfor og køb et lækkert sæt termotøj. Termotøj isolerer mod kulden og kan bruges fra dit barn kan sidde selv til ca. 12 års alderen. Gå efter høj slidstyrke og god pasform, så har du termotøj til mange timers aktiv udeleg.

Termotøj skal kunne holde til utallige ture på rutsjebanen, leg i sandkassen og på legepladsen og meget mere.

Vi har stresstestet forskelligt termotøj i både dagpleje, børnehave, skole m.m. Alt termotøj er vurderet på slidstyrke, materiale/kvalitet, rengøringsvenlighed, pris og pasform.

Ved hvert anmeldt termotøj, kan du også se markedets bedste priser – så er du fri for at søge nettet rundt efter det bagefter 😉

bedste termotøj

Wheat termotøj

Bedst i test - super lækker blød kvalitet!

 • Blødeste termotøj
 • Super god pasform
 • God slidstærk kvalitet
 • Vand- og smudsafvisende overflade (Bionic Finish Eco)

 

Wheat laver bare virkelig lækkert termotøj. En lækker blød kvalitet med super god pasform. Vi har testet termotøj fra Wheat i snart 10 år og det er stadigt første valg, når der skal købes nyt. Flere sæt er gået i arv og blevet brugt flittigt af fire børn uden huller. Man kan selvfølgelig være uheldig med alt slags tøj. Huller og slid er uundgåligt, men når det så er sagt, klarer kvalitet på Wheats termotøj sig bare rigtig godt.

Kvalitet er en smule tykkere end andre mærker, men passer stadigt perfekt under regntøjet. Termotøjet klarer uden problemer vask i maskinen samt tørretumbler. Det kan derfor sagtens nå at vaskes og tørres til dagen efter hvis uheldet er ude.

Wheat termotøj kommer hver sæson i forskellige smukke prints, som de fleste børn og voksne synes om.

Et super godt køb, som sagtens kan holde til flere børn.

OBS! Wheat termotøj sælges i sæt men oftest enkeltvis med bukser og forskellige jakkemodeller. Se herunder for et udvalg af de bedste priser på Wheats forskellige modeller af termotøj.

Se de bedste priser på Wheat termosæt:
Se de bedste priser på Wheat termojakken LOUI:
Se de bedste priser på Wheat termojakken THILDE:
Se de bedste priser på Wheat termobukser:
mikk line termotøj

Mikk Line Duvet

Bedst til prisen

 • Coated vandafvisende overflade
 • Kan nemt tørres af
 • God rummelig pasform

 

Mikk Line laver super lækkert, prisvenligt termotøj. Mikk Line laver både almindeligt termotøj (basic) og coated termotøj (duvet). Duvet har en lidt regntøjsagtig overflade, der gør termotøjet vandafvisende. Det er ikke vandtæt og kan ikke erstatte regntøjet, men kan sagtens holde tørt mod vådt græs og let regn.

Pasformen er god rummelig og den coatede overflade gør det nemt at tørre termotøjet rent med en fugtig klud i stedet for vask. Mikk Line har lavet ribkant ved håndleddet med hul til tommelfingeren, som varmer lidt på kolde dage. En lille detajle mange børn synes godt om. Rigtig fin kvalitet til en fornuftig pris.

Se de bedste tilbud på Mikk Line Duvet her:
wheat termotøj

Wheat termoregn

Bedst til de små

 • Termotøj og regntøj i et
 • Vandsøjletryk på 8.000 mm
 • Åndbar 600 G/M2/24HRS
 • Lækkert let materiale

Wheat er virkelig stærke på deres overtøj. Deres termoregn er ingen undtagelse.  Termotøj og regntøj i et. Genialt til de små, men faktisk også som to delt til større børn.

Heldragten hedder Aiko og er let og lækker for de små at have på. Ikke så tyk som en flyverdragt, men stadigt varm nok på kolde efterårsdage. Det er termoisoleret regntøj. Super smart til kolde, fugtige dage og for de  små under 4 år langt mere behageligt end to lag.

Termoregn fået også to delt til de større børn, hvor jakken fåes i to modeller, Rika og Aju. Bukserne hedder Um. Perfekt til børnhave og de mindre skolebørn, der stadigt leger meget ude i alt slags vejr.

Termoregn to delt er smart, da man så kan kombinere termoregn bukser med en almindelig termojakke, når det er for varmt med termo Jeg vil anbefale termoregn to delt til børn over 4 år, så de har mulighed for at tage et lag af uafhængigt af hinanden, når de er aktive på legepladsen.

Termoregndragten er genial til børn under 4 år, som stadigt sidder meget ned og leger og ikke har det samme aktivitetsniveau som de større børn.

Et virkelig godt køb i god kvalitet som sagtens kan bruges til flere børn.

Se de bedste priser på Wheat termoregn dragten her:
Se de bedste priser på Wheat termoregn jakke og bukser her:
mikk line termotøj

Mikk Line basic

Bedste budgetvalg

 • Let og lækkert
 • Let vandskyende
 • God kvalitet og pasform

Basic termotøj fra Mikk Line vinder prisen som testens bedste budgetvalg. Prismæssigt og kvalitetsmæssigt ligger Mikk Line Basic sig tæt op ad Celavi termotøj. Mikk Line Basic går lidt længere op i halsen og skærmer bedre mod vinden. Lille og ikke afgørende detalje, men grunden til atMikk Line vinder pladsen fremfor Celavi.

Mikk Line Basic er godt og slidstærkt termotøj, som er nemt for de små at komme i. Det er let vandskyende og ikke vandafvisende som Mikk Line Duvet termotøj. Derimod er dette basis termotøj godt under regntøjet, hvilket Duvet ikke fungere så godt til.

Et rigtig fint valg til dit barn.

Se de bedste priser på Mikk Line Basic:
termotøj børn

En Fant termotøj

Smukke detaljer

 • Smukke detaljer
 • Justerbar linning
 • Slidstærk kvalitet

 

Termotøjet fra En fant er et rigtig godt og prisvenligt valg. Du får super meget værdi for pengene. Meget slidstærk kvalitet og super smukke detaljer. Især deres termotøj til pigerne er lavet så fint med smukke feminine detaljer.

Termosættet fra En Fant er vandafvisende og vindtæt og har en praktisk rib ved både hænder og fødder, som holder for vinden. Der er også et lille hul til tommelfingeren, så ribkanten kan varme lidt af hånden. En lille detalje, som mange børn elsker.

Termotøj fra En Fant kan varmt anbefales!

Se de bedste priser på En Fant termotøj med flæser her:
Se de bedste priser på En Fant termotøj uden flæser her:
marmar termotøj

Marmar Copenhagen

Meget slidstærkt

 • Super lækkert design
 • Slidforstærkninger
 • Høj kvalitet
200 kr. Inkl. fragt: 200 kr.
280 kr. Inkl. fragt: 280 kr.
300 kr. Inkl. fragt: 300 kr.