bedste termotøj

Det bedste termotøj til børn

Termotøj er nok det udetøj dine børn bruger mest. Det afløser flyverdragten om foråret og bruges gennem både forår, sommer og efterår. Mange bruger også termojakken som sommerjakke.

Termotøj bruges også som mellemlag under regntøjet på våde dage. Men de fleste dage bruges det alene og derfor har det meste termotøj også en smudsafvisende overflade, der holder fugt i mindre grad ude.

Vi har testet forskelligt termotøj og vurderet dem på slidstyrke, materiale/kvalitet, rengøringsvenlighed, pris og pasform. Læs om det hele her på siden.

mikk line termotøj

Mikk LIne Duvet

Mikk Line laver super lækkert, prisvenligt termotøj. De laver både almindeligt termotøj (basic) og coated termotøj (duvet). Duvet har en lidt regntøjsagtig overflade, der gør termotøjet vandafvisende. Det er ikke vandtæt og kan ikke erstatte regntøjet, men kan sagtens holde tørt mod vådt græs og let regn.

Rigtig fin kvalitet til en fornuftig pris.

 Læs hele anmeldelsen her.

wheat termotøj

Wheat laver bare virkelig lækkert termotøj. En lækker blød kvalitet med super god pasform. Vi har testet termotøj fra Wheat i snart 10 år og det er stadigt første valg, når der skal købes nyt. Flere sæt er gået i arv og blevet brugt flittigt af fire børn uden huller. Man kan selvfølgelig være uheldig med alt slags tøj. Huller og slid er uundgåligt, men når det så er sagt, klarer kvalitet på Wheats termotøj sig bare rigtig godt.

Et super godt køb, som sagtens kan holde til flere børn.

 Læs hele anmeldelsen her.

mikk line termotøj

Basic termotøj fra Mikk Line vinder prisen som testens bedste budgetvalg. Prismæssigt og kvalitetsmæssigt ligger Mikk Line Basic sig tæt op ad Celavi termotøj. 

Mikk Line Basic er godt og slidstærkt termotøj, som er nemt for de små at komme i. Det er let vandskyende og ikke vandafvisende som Mikk Line Duvet termotøj

 Læs hele anmeldelsen her.

Det bedste termotøj til børn

Testvinderne

termotøj børn

Wheat

BEDST I TEST

mikk line termotøj

Mikk LINE duvet

BEDST TIL PRISEN

mikk line termotøj

Mikk Line Basic

BEDSTe budgetvalg

termotøj

WHEAT TERMOREGN

Bedst til de små

LÆS OGSÅ

bedste skoletasker til børn

Test af skoletasker → De bedste skoletasker til børn

bedste flyverdragter til børn

Test af flyverdragter → De bedste flyverdragter til børn

Klædt dit barn godt på udenfor og køb et lækkert sæt termotøj. Termotøj isolerer mod kulden og kan bruges fra dit barn kan sidde selv til ca. 12 års alderen. Gå efter høj slidstyrke og god pasform, så har du termotøj til mange timers aktiv udeleg.

Termotøj skal kunne holde til utallige ture på rutsjebanen, leg i sandkassen og på legepladsen og meget mere.

Vi har stresstestet forskelligt termotøj i både dagpleje, børnehave, skole m.m. Alt termotøj er vurderet på slidstyrke, materiale/kvalitet, rengøringsvenlighed, pris og pasform.

Ved hvert anmeldt termotøj, kan du også se markedets bedste priser – så er du fri for at søge nettet rundt efter det bagefter 😉

bedste termotøj

Wheat termotøj

 • Blødeste termotøj
 • Super god pasform
 • God slidstærk kvalitet
 • Vand- og smudsafvisende overflade (Bionic Finish Eco)

360 kr. Inkl. fragt: 360 kr.
449 kr. Inkl. fragt: 449 kr.
449 kr. Inkl. fragt: 449 kr.
450 kr. Inkl. fragt: 450 kr.
499 kr. Inkl. fragt: 499 kr.

Wheat laver bare virkelig lækkert termotøj. En lækker blød kvalitet med super god pasform. Vi har testet termotøj fra Wheat i snart 10 år og det er stadigt første valg, når der skal købes nyt. Flere sæt er gået i arv og blevet brugt flittigt af fire børn uden huller. Man kan selvfølgelig være uheldig med alt slags tøj. Huller og slid er uundgåligt, men når det så er sagt, klarer kvalitet på Wheats termotøj sig bare rigtig godt.

Kvalitet er en smule tykkere end andre mærker, men passer stadigt perfekt under regntøjet. Termotøjet klarer uden problemer vask i maskinen samt tørretumbler. Det kan derfor sagtens nå at vaskes og tørres til dagen efter hvis uheldet er ude.

Wheat termotøj kommer hver sæson i forskellige smukke prints, som de fleste børn og voksne synes om.

Et super godt køb, som sagtens kan holde til flere børn.

OBS! Wheat termotøj sælges i sæt men oftest enkeltvis med bukser og forskellige jakkemodeller. Se herunder for et udvalg af de bedste priser på Wheats forskellige modeller af termotøj.

Se de bedste priser på Wheat termosæt:
Se de bedste priser på Wheat termojakken LOUI:
Se de bedste priser på Wheat termojakken THILDE:
Se de bedste priser på Wheat termobukser:
mikk line termotøj

Mikk Line Duvet

Bedst til prisen

 • Coated vandafvisende overflade
 • Kan nemt tørres af
 • God rummelig pasform

269 kr. Inkl. fragt: 269 kr.
379 kr. Inkl. fragt: 379 kr.
449 kr. Inkl. fragt: 449 kr.
450 kr. Inkl. fragt: 450 kr.

Mikk Line laver super lækkert, prisvenligt termotøj. Mikk Line laver både almindeligt termotøj (basic) og coated termotøj (duvet). Duvet har en lidt regntøjsagtig overflade, der gør termotøjet vandafvisende. Det er ikke vandtæt og kan ikke erstatte regntøjet, men kan sagtens holde tørt mod vådt græs og let regn.

Pasformen er god rummelig og den coatede overflade gør det nemt at tørre termotøjet rent med en fugtig klud i stedet for vask. Mikk Line har lavet ribkant ved håndleddet med hul til tommelfingeren, som varmer lidt på kolde dage. En lille detajle mange børn synes godt om. Rigtig fin kvalitet til en fornuftig pris.

Se de bedste tilbud på Mikk Line Duvet her:
wheat termotøj

Wheat termoregn

 • Termotøj og regntøj i et
 • Vandsøjletryk på 8.000 mm
 • Åndbar 600 G/M2/24HRS
 • Lækkert let materiale

680 kr. Inkl. fragt: 680 kr.
850 kr. Inkl. fragt: 850 kr.

Wheat er virkelig stærke på deres overtøj. Deres termoregn er ingen undtagelse.  Termotøj og regntøj i et. Genialt til de små, men faktisk også som to delt til større børn.

Heldragten hedder Aiko og er let og lækker for de små at have på. Ikke så tyk som en flyverdragt, men stadigt varm nok på kolde efterårsdage. Det er termoisoleret regntøj. Super smart til kolde, fugtige dage og for de  små under 4 år langt mere behageligt end to lag.

Termoregn fået også to delt til de større børn, hvor jakken fåes i to modeller, Rika og Aju. Bukserne hedder Um. Perfekt til børnhave og de mindre skolebørn, der stadigt leger meget ude i alt slags vejr.

Termoregn to delt er smart, da man så kan kombinere termoregn bukser med en almindelig termojakke, når det er for varmt med termo Jeg vil anbefale termoregn to delt til børn over 4 år, så de har mulighed for at tage et lag af uafhængigt af hinanden, når de er aktive på legepladsen.

Termoregndragten er genial til børn under 4 år, som stadigt sidder meget ned og leger og ikke har det samme aktivitetsniveau som de større børn.

Et virkelig godt køb i god kvalitet som sagtens kan bruges til flere børn.

Se de bedste priser på Wheat termoregn her:
mikk line termotøj

Mikk Line basic

 • Let og lækkert
 • Let vandskyende
 • God kvalitet og pasform

179 kr. Inkl. fragt: 179 kr.
200 kr. Inkl. fragt: 200 kr.
209 kr. Inkl. fragt: 209 kr.
223 kr. Inkl. fragt: 223 kr.
225 kr. Inkl. fragt: 225 kr.
279 kr. Inkl. fragt: 279 kr.

Basic termotøj fra Mikk Line vinder prisen som testens bedste budgetvalg. Prismæssigt og kvalitetsmæssigt ligger Mikk Line Basic sig tæt op ad Celavi termotøj. Mikk Line Basic går lidt længere op i halsen og skærmer bedre mod vinden. Lille og ikke afgørende detalje, men grunden til atMikk Line vinder pladsen fremfor Celavi.

Mikk Line Basic er godt og slidstærkt termotøj, som er nemt for de små at komme i. Det er let vandskyende og ikke vandafvisende som Mikk Line Duvet termotøj. Derimod er dette basis termotøj godt under regntøjet, hvilket Duvet ikke fungere så godt til.

Et rigtig fint valg til dit barn.

Se de bedste priser på Mikk Line Basic:
termotøj børn

En Fant termotøj

 • Smukke detaljer
 • Justerbar linning
 • Slidstærk kvalitet

250 kr. Inkl. fragt: 250 kr.
299 kr. Inkl. fragt: 299 kr.
499 kr. Inkl. fragt: 499 kr.
500 kr. Inkl. fragt: 500 kr.
500 kr. Inkl. fragt: 500 kr.

Termotøjet fra En fant er et rigtig godt og prisvenligt valg. Du får super meget værdi for pengene. Meget slidstærk kvalitet og super smukke detaljer. Især deres termotøj til pigerne er lavet så fint med smukke feminine detaljer.

Termosættet fra En Fant er vandafvisende og vindtæt og har en praktisk rib ved både hænder og fødder, som holder for vinden. Der er også et lille hul til tommelfingeren, så ribkanten kan varme lidt af hånden. En lille detalje, som mange børn elsker.

Termotøj fra En Fant kan varmt anbefales!

Se det bedste udvalg og de bedste priser på En Fant termotøj her:
marmar termotøj

Marmar Copenhagen

 • Super lækkert design
 • Slidforstærkninger
 • Høj kvalitet
124 kr. Inkl. fragt: 124 kr.
249 kr. Inkl. fragt: 249 kr.
249 kr. Inkl. fragt: 249 kr.

Marmar Copenhagen laver bare rigtig god kvalitets udetøj. Du kan sagtens bruge deres termotøj gennem flere sæsoner og til flere børn. Selvfølgeligt kan uheld ske og der kan komme huller eller revner, som i alt andet, men vi oplever kvaliteten stærkere end ved andre mærker. Termobukserne er forstærket på knæ og bagdel, som også er med til at øge levetiden på tøjet. Vi har testet flere sæt, som har holdt til 3 og 4 fire børn. 

Pasformsmæssigt er Marmar lidt til den smalle side og vi er altid gået en størrelse op i forhold til andre mærker. Især hvis du vil have plads til en tyk strik under.

Kvaliteten er let og kan sagtens bruges under regntøjet. Det er ikke så blødt som termotøj fra Wheat, men mere slidstærkt end Celavi og Mikk-Line.

Marmar er bestemt et godt valg til dit barn.

Se det store udvalg og de bedste priser på termotøj fra Marmar Copenhagen:
termotøj børn

Impala coated

 • Stærk pris og god kvalitet
 • Coated, vandafvisende kvalitet
 • Nem at komme i

275 kr. Inkl. fragt: 275 kr.

Impala coated termotøj fra Dansk Outlet er et virkelig godt, budgetvenligt valg. Det er let at have på, rummeligt og vandafvisende ligesom Mikk Line Duvet.

Impala termotøj er får du god kvalitet for pengene.  Coated, vandafvisende overflade, så det ikke blot er vandskyende som almindeligt termotøj. Perfekt når græsset er fugtigt eller der skulle komme i en lille byge.

Den smarte coatede overflade gør termotøjet nemt at tørre af for skidt og snavs. Kan faktisk nemt bare skylles under bruseren og være klar næste dag. Impala giver børnene et godt yderlag efter flyverdragten er parkeret. Kvalitetsmæssigt er Impala stort set som Mikk-line Duvet blot til en lavere pris (i forhold til Mikk Lines normalpris).

Impala forhandles kun hos Dansk Outlet til en super skarp pris.

Se udvalget af Impala her:
bedste termotøj

Liewood

 • Blød og lækker kvalitet
 • Vindtæt og vandafvisende

749 kr. Inkl. fragt: 749 kr.

Termosættet fra Liewood er lige så blødt som det ser ud. Kvalitetsmæssigt minder det meget om termotøjet fra Wheat. Den største forskel er designet og at det hos Wheat er muligt at købe jakke og buks seperat. Liewood forhandles kun som sæt.

Kvaliteten er vandafvisende og vindtæt og pasformen er rummelig og nem for børnene at komme i. Det er normalt i størrelsen.

Se de bedste priser på termotøj fra Liewood her:

Din guide – det skal du vide om termotøj

Køb lækkert termotøj flyverdragt til dit barn, så udelivet og legen udendørs kan nydes uden at fryse.

Alt termotøj kan i princippet bruges til både drenge og piger og udseendet er blot et spørgsmål om smag. Noget termotøj laves dog med pynte flæsekanter, indsnit ved taljen, peplum skød og andre feminine detaljer, der henvender sig ekstra til de pynteglade piger. Her kan termotøjet fra En Fant og Marmar Copenhagen blandt andre nævnes som rigtig gode bud på feminint termotøj.

 • Hvad er termotøj?

  Termotøj til børn er en overtøj, der er designet til at holde børn varme forår/sommer/efterår. Det er isolerende og hjælper med at holde dit barn varm udenfor.

  Termotøj til børn kan bestå af en jakke og bukser, men kan også fåes som heldragt. Det er vind og vandafvisende med ikke vandtæt. Regntøj skal derfor yderst på våde dage.

  En termojakke kan også sagtens fungere som sommerjakke - dog ikke vandtæt. Termotøj er genialt udetøj for børn, da det er let og luftigt at have på, varme og giver plads til leg og bevægelse.

 • Hvornår skal man have termotøj på?

  Børn har brug for termotøj i overgangstiden mellem sommer og vinter. Termotøjet afløser flyverdragten, når temperaturen kommer over ca. 5 grader og flyverdragten bliver for varm.

  Mange bruger også termojakken som sommerjakke, da den isolerer mod vinden. En termojakke er dog ikke vandtæt. Derfor anbefaler vi en sommerjakke til formålet, der er vandtæt, åndbar og vindtæt. Når det så er sagt kan man jo sagtens tage en regnjakke over termojakken på våde dage.

  Termotøjet bruges hele vejen gennem efteråret indtil frosten rammer igen og flyverdragten atter skal findes frem.

 • Hvordan vasker man termotøj?

  Termotøj kan vaskes på 30 grader skåne vask i maskine. Brug ikke for meget vaskemiddel og ingen skyllemiddel. Det almindelig termotøj kan tørretumbles ved lav varme, men luft tørre også ret hurtigt. Coated/overfladebehandlet termotøj vaskes nemt rent under bruseren, men kan også vaskes i maskine. Det har dog ikke så godt at blive tørretumblet.

 • Hvor kan man købe termotøj?

  De fleste børnetøjsbutikker har et stort udvalg af termotøj. Vi giver dig på denne side et overblik over det bedste udvalg og de bedste priser på termotøj til børn. Under hvert anmeldt mærke af termotøj, kan du finde markedets bedste priser. Så er du fri for at søge nettet rundt efter det. Du kan også altid se de bedste tilbud på termotøj. God shoppelyst 🙂

 • Hvilket termotøj er bedst?

  Vi har stresstestet forskelligt termotøj i både dagpleje, børnehave, skole m.m.

  Termotøjet er vurderet på slidstyrke, materiale/kvalitet, pris og pasform.

  Vi vurderer i denne test Wheat som bedste termotøj og Mikk Line Duvet som bedste termotøj til prisen.

  Ved hver anmeldelse, kan du også se markedets bedste priser på produktet - så er du fri for at søge nettet rundt efter det bagefter 😉

 • Hvilket termotøj skal man vælge?

  Børn under 3 år:

  Til børn under 3 år vil vi anbefale termoregndragten, Aiko, fra Wheat. De små tumler stadigt meget rundt på jorden og der er den vandtætte termodragt bare genial. Så er de små fri for at have to lag på, som kan være generende for deres mobilitet.

  Børn over 3 år:

  Til børn over 3 år kan vi anbefale termotøj fra Wheat eller Mikk Line.

  Hvis dit barn har brug for to sæt termotøj, kan vi anbefale at købe et coated termosæt og et alminelig blødt termosæt, som kan bruges under regntøjet.

  Specielt til pigerne:

  Til de feminie piger kan vi anbefale det smukke termotøj fra En Fant eller Marmar Copenhagen.

Læs også…

DINOSAUR FØDSELSDAG

DINOSAUR FØDSELSDAG

Har din lille dino fan fødselsdag? Få inspiration til at holde den bedste dinosaur fødselsdag med dinosaur kage og sejt pynt

read more
BEDSTE TYNGDEDYNE

BEDSTE TYNGDEDYNE

Har du eller dit barn svært ved at finde ro? Så kan en tyngdedyne være en idé. Læs anmeldelser af bedste tyngdedyne til baby, børn og voksne

read more